“When the lord
begins to doubt the world,
he remembers he
created Provence”

Onze 4 tips!

De activiteiten en bezienswaardigheden in de Vaucluse en Provence zijn talrijk. Of u nu sportief bent, houdt van markten bezoeken, musea en cultuur wil opsnuiven, wijnen gaat proeven, lekker wil eten en of onderuit gezakt in een luie stoel een boek wil lezen. Te talrijk om hier alles te gaan vermelden. Als u kiest voor een verblijf in B&B Bacchus Grotto dan ontvangt U een tailormade aanpak. Zodra u bij ons een boeking plaatst gaan we samen met u een verkenning doen van alle mogelijkheden die deze regio te bieden heeft. Afgestemd op uw wensen en verblijfsduur. Niets is ons te veel, dus stel gerust al uw vragen. En dan is het ook meer dan handig dat Cairanne op een 4 departementen punt ligt, zodat een veelzijdigheid van activiteiten zich op korte afstand bevinden.

Klik hier voor onze 4 tips en de Blog Cairanne, strategisch gelegen voor activiteiten in de Vaucluse, Drome, Ardeche en Gard

1

Gigondas

Het kleine broertje van Chateauneuf du Pape

2

Chateauneuf du Pape

De championsleague van de zuidelijke Rhône

3

Seguret

Wijndorp en plus beau village de France

4

Vacqueras

Een Cru Village met uitstekende prijs kwaliteit balans

Markten

Een Provence lunch vers van de Markt

Lees meer...

Zomer Provence markten en wijnfeesten

Lees meer...

Antiekmarkten in de Provence

Lees meer...

Onze favoriete markten in de Provence

Lees meer...

Plus Beaux Villages 

Dit zijn de mooiste dorpen van Frankrijk. En binnen een uur rijden van Bacchus Grotto zijn diverse pittoreske dorpjes te vinden. Schilderachtig, gezellig druk, goede faciliteiten voor een hapje en drankje zijn een aantal overeenkomsten die deze plus beaux villages verbinden. Seguret en Grignan zijn de twee dichtstbijzijnde plus beaux villages. Maar de gunstige ligging van Cairanne biedt ook mooie dorpen net over de grens van de departementen Gard en Ardeche. Of in de prachtige Luberon. Proef het Provencaalse gevoel en droom weg in een van de plus beaux villages. 

Bezoek de website