Table d’Hote

Bacchus Grotto onderscheid zich van alle restaurants in de omgeving door een beleving te bieden die uniek is. Een beleving die tot uiting komt in de locatie en door de live cooking bereiding van onze op de Franse Bistro keuken geïnspireerde gerechten. Nergens in de Provence kan je romantisch met je geliefde dineren in een tuin met diverse grotten. Of wat dacht je van een table for two in onze mini wijngaard met fabelachtig uitzicht? Op koelere en natte dagen serveren wij het diner in onze 5,5 meter hoge kathedraal grot met bar en wijn cave. Speciale evenementen zoals het vieren van een verjaardag met een grotere groep, een zakelijk diner en of andere groepsevenementen zijn bespreekbaar.

En we serveren wijnarrangementen en proeverijen vanuit onze eigen Cave. Van elke cru village in de Zuidelijke Côtes du Rhône hebben we wijnen op de kaart. Wij kopen zoveel als mogelijk in bij kleine locale leveranciers en houden rekening met allergieën en persoonlijke wensen. Onze Table d’Hote is in het hoogseizoen 5 dagen per week geopend. 

OFYR cooking

De op de Franse bistro geinspireerde maaltijden bereiden we regelmatig op vuur. Vuur dat we stoken in de OFYR. Een grote stalen ronde plancha en bbq die we op hout stoken. Oude Cairanne cru wijnranken geven dat unieke karakter aan onze gegrilde vleesgerechten. 

Provençaalse restaurants
in de Vaucluse

In de Vaucluse heb je fantastische restaurants. Van plaatselijke bistro’s tot Michelin sterren restaurants. In de omgeving van Cairanne hebben we voor jou onze favoriete restaurants op een rijtje gezet. Blader ook gerust bij ons in de aanwezige Michelingidsen. We helpen je graag om een restaurant te reserveren en of het vervoer heen en terug te regelen zodat je met een gerust hart kan genieten van de regionale wijnen.

Klik hier voor onze blog Provençaalse restaurants in de Vaucluse.

Cairanne

Lees meer...

Sainte Cecile
Les Vignes

Lees meer...

Tulette

Lees meer...

Rochegude

Lees meer...

Travaillan

Lees meer...

Dichtstbijzijnde Restaurants met Michelin ster(ren)

Lees meer...

Restaurant websites

Lees meer...